A levél pdf formátumban itt letölhető: https://bit.ly/cegled-valasz

 

Cegléd Város Polgármesterétől

2700 Cegléd, Kossuth tér 1.

Levélcím: 2701 Cegléd, Pf.: 85.

Tel.: 06/53/511-401

 

Lépjünk, hogy Léphessenek! Közhasznú Egyesület a Központi Idegrendszeri Sérült Gyermekekért és Családjaikért

Tárgy: válasz tájékoztatásra

Ikt. sz.: C/1017/2020.

 

 

 

Csordás Anett Elnök részére

 

Tisztelt Elnök Asszony!

 

Köszönjük megkeresését. Üdvözítjük az egyesület kezdeményezését, s ezzel kapcsolatban az alábbiakról tájékoztatom. Cegléd Város Ónkormányzata számára egyaránt fontos az egészséges és a fogyatékkal élő lakosok ellátása. Természetesen a koronavírus miatt kialakult veszélyhelyzetben minden ceglédi részére egyformán biztosítjuk a segítséget, az önkormányzathoz és a működő zöldszámunkra naponta érkeznek kérések, melyeket maradéktalanul teljesítünk, hiszen a legfontosabb, hogy senki ne maradjon segítség nélkül.

 

Városunkban a szociális ellátások folyamatosak, intézményeink a lehető leggyorsabb módokon igyekeznek a családok segítségére lenni. Ezen kívül pedig példamutató civil összefogás keretében mindazok, akiknek lehetőségük van segíteni, napi szinten idejüket és energiájukat áldozva tesznek azért, hogy városunkban mindenki hozzájusson az élelmiszerekhez, gyógyszerekhez és egyéb szükséges dolgaikhoz.

 

Kiemelt figyelmet fordítunk a rendszeres tájékoztatásra, az információk frissítésére, és arra, hogy ezek mindenkihez eljussanak. A városunkban működő, fogyatékkal élő személyeket összefogó szervezetekkel a kapcsolat folyamatos, így ők is jelzéssel élhetnek és élnek felénk, amennyiben segítségre szoruló emberről vagy családról van tudomásuk.

 

Kérem válaszom szíves tudomásul vételét. Cegléd, 2020. április 8.

 

Tisztelettel:

Dr. Csáky András polgármester