10 évesek vagyunk

lepjunk_logo-removebg-preview

A Holnap Iskolája legyen mindenkié! - 2021

2121-re úgy éreztük, A Holnap Iskolája tanulócsoport megérett arra, hogy önálló iskolává fejlődjön. Szerettük volna, ha a hozzánk járó gyerekeknek nem kellene más intézménybe beiratkozott magántanulónak lenni. Azzal, hogy önálló oktatási intézménnyé válunk, A Holnap Iskoláját mindenki iskolájává tehetjük. Saját pedagógiai programmal, saját ritmusban oktathatunk, sokkal több gyermeket, mint eddig. 

A Stronger Roots Program mellénk állt, így különleges adománygyűjtést indíthattunk az adjukossze.hu oldalon. Egy pedagógus három havi szuperbruttó bérére kezdtünk adományokat kérni, a Stronger Roots pedig ígéretet tett rá, hogy a sikeres adománygyűjtés végén az összeget megduplázza. 

A kampány során több, mint egymillió forintot kaptunk cégektől, magánszemélyektől és anonim támogatóktól. Ez azt jelenti, hogy a program segítségével kétmillió forinttal, egy tanárunk fél évre elegendő bérével dolgozhattunk a következő tanévben. Ennek köszönhetően az enerigáinkat már nem a forrásteremtés vette el. Elkezdhettünk dolgozni azon, hogy valóban független intézménnyé alakulhassunk.