A Holnap iskolája legyen mindenkié!

Fejlesszük Magyarországon egyedülálló, inkluzív iskolává a tanulócsoprotot!

A Holnap Iskolája egy inkluzív intézmény. ez azt jelenti hogy sérült és ép tanulók közösen, együtt végzik a napi munkát, sajátítják el a koruknak és képességeiknek megfelelő ismereteket. A gyerekek nem egymás mellett, hanem közösen, csapatban oldják meg a feladatokat.

Mindez úgy lehetséges, hogy a gyerekek egyénre szabott tantervet követnek. Bár a számukra államilag előírt követelményeknek kell megfelelniük, ezt úgy tehetik, hogy az oktatás a saját igényeiket veszi figyelembe. Ez nem csak a sérült gyerekekre van fejlesztő hatással. Az ép kicsik is megismerhetik és kiaknázhatják az erősségeiket, vagy biztonságos környezetben hozhatják be a lemaradásaikat. 

A Holnap Iskolája jelenleg egy tanulócsoport, szeptembertől azonban hivatalos oktatási intézményként működik tovább. A beiratkozott gyerekeknek nem kell többé más iskolában, magántanulóként szerepelniük. Innetől bárki beiratkozhat és a Holnap Iskolája tanulójaként részesülhet az életkorának megfelelő oktatásban. 

A mósdszer nem csak azért egyedülálló, mert bárki számára elfogadó környezetet teremt. Az iskolába súlyosan, halmozottan sérült gyerekeket is várunk. Ma Magyarországon nagyon kevés intézmény van, ahol az ő fejlesztésük megfelelő keretek között megoldható.

Inklúzió

SNI-s és ép gyerekek tanulnak közösen, személyre szabottan, egyéni képességeik szerint.

TUDÁS

Modern, versenyképes tudást kínáló tanterv, amely végtelen tudást ad a gyerekek kezébe.

Egyénre szabva

Az oktatás az ép és sérült gyerekek esetében is a szükségletekhez igazodik.

MiÉRT FONTOS EZ NEKÜNK?

Bárkit befogadunk

Az iskolánkban súlyosan, halmozottan sérült gyerekeket is tudunk fogadni. Számukra szinte nincs megfelelő színvonalú oktatást nyújtó intézmény Magyarországon.

Szociális Érzékenyítés

Tanulóink nem csak természet- és társadalomtudomnyos ismereteket sajátítanak el. Megtanulnak együttműködni, csapatban dolgozni, kiaknázni a saját erősségeiket.

Jó gyakorlat Mindenkinek

Pedagógiai és szakmai programjaink nem csak az iskola diákjait segítik. Minden pedagógus számára használható jó gyakrolatok kialakítására törekszünk.

Hogyan segíthetek?

Bankkártyával

BaNKI ÁTUTALÁSSAL

Hivatalos segítőnk, az adjukossze.hu felületén közösségi adományozás keretében, bankkártyával is lehet fizetni.

Az utaláshoz szükséges adatok:

Lépjünk, hogy léphessenek! Közhasznú Egyesület

Magnet Bank
16200106-11626691
Közlemény: A Holnap Iskolája legyen mindenkié!

A beérkezett adományokat, összesen 1.053.000 Ft értékig a Stronger Roots Program megduplázza!

A Holnap Iskolája a Lépjünk, hogy léphessenek! Közhasznú Egyesület kezdeményezése. 

Köszönjük a támogatást!